Kā es Sautbīčas diētu ieturēju
http://www.saimniece.lv/news/3907/Sautbias-dieta/
Šeit ir īss apraksts, bet uzrakstīšu, kā darīju es.
Pirmajā fāzē manā ēdienkārtē dominēja vistas fileja, kabači, tomāti, gurķi, zaļumi, šampinjoni, paprika, sīpoli, ķiploki,liellopu gaļa(liesa), pupas, zirņi, zivs, olas, kāposti (parastie un ziedk.),liess siers, tējas, kafija. Cukura vietā lietoju saharīna tabl., jo tas bija vienīgais saldums. Ir forši, ka var cept olīveļļā, līdz ar to ir ar ko pavariēt.
No rītiem ēdu omleti vai fetas siera salātus(tomāts, gurķis, biezpiena siers, olīveļļa, zaļumi.), tad pēc laiciņa saldu melnu kafiju, pusdienās sasautēju kabaci, papriku, pupas, vai arī vārīju vistu un tad vienkārši at gurķiem un tomātiem tāpat vien, vakariņās kaut ko vieglāku bez gaļas - to pašu sautējumu vai kā. Nu, manuprāt, produktu klāsts ir pietiekams, lai kaut ko izgudrotu katrai gaumei. Vienīgais, ko stingri ievēroju - dzērudaudz šķidruma, arī pa glāzēi pirms katras ēdienreizes, un ieturēju 3 ēdienreizes konkrētos nemainīgos laikos. var arī piecas,taču tad apēdamais jāizdala attiecīgi ēdienreižu skaitam
. Ja galīgi nevarēju izturēt - uzkodu kādas 6 mandeles.
Ā, un katru dienu vismaz nedaudz pavingroju un neēdu pēc sešiem.
Zanepane - 09.08.2010, 20:03
2 komentāri